Merken

Cofra
Cofra

Italiaans design en hoog draagcomfort vormen de basis van het Italiaanse merk Cofra. Op zoek naar robuuste S3 werkschoenen voor in de bouw en industrie? -> Cofra werkschoenen! maar ook voor lichte S1P werkschoenen voor de logistiek is Cofra het juiste merk voor u.

Helly Hansen Work
Helly Hansen Work

Helly Hansen work heeft naast werkkleding een hoogwaardig assortiment werkschoenen in het assortiment. Trendy en sportieven S3 werkschoenen waarvan een aantal modellen waterdicht. Het totale assortiment Helly Hansen veiligheidsschoenen uiteraard bij 123werkschoenen.nl

OXYPAS
OXYPAS

Een groot en betrouwbaar merk van werkschoenen zonder beveiliging voor de zorg is OXYPAS. Dit merk heeft een groot assortiment klompen, instappers en sneakers in het assortiment. Ook is OXYPAS een uitstekende keuze voor stagaires in de zorg gezien de vriendelijke prijsstelling.

Perf
Perf

Perf veiligheidsschoenen blinken uit in hun uiterst goede kwaliteits/prijsverhouding. De prijzen bevinden zich in het middensegment terwijl de werkschoenen kwalitatief gezien wel tussen het midden- en hoogsegment mag zitten. De Perf werkschoenen leveren wij snel bij u aan huis, vaak binnen 2 werkdagen. Profiteer mee van dit uitstekende merk en betaal niet te veel voor een goed paar werkschoenen.

PSP
PSP

PSP heeft zeer voordelige S5 werklaarzen in haar assortiment en een onbeveiligde regenlaars. Ideaal voor scholieren en uizendkrachten die op zoek zijn naar goedkope S5 werklaarzen.

SafeFeet
SafeFeet

Werkschoenen voor uitzendbureau's en scholieren

Uitzendbureau's en scholieren opgelet! Zeer voordelige S3 werkschoenen hebben wij van het merk SafeFeet met korte levertijden. Grotere aantallen nodig? Neem contact met ons op via 0299-651942 of mail naar info@123werkschoenen.nl uw aanvraag in. Een aardig klantenbestand in werkschoenen voor uitzendbureau's heeft de weg naar ons inmiddels al gevonden. Daagt u ons ook uit?

Safety Jogger
Safety Jogger

Het merk met de meeste modellen werkschoenen en werklaarzen is Safety Jogger. Deze fabrikant produceert werkschoenen en -laarzen in iedere veiligheidsklasse, van klasse S1 t/m S5, en voor vrijwel iedere beroepsgroep. De kans is klein dat Safety Jogger niet de schoenen heeft die u zoekt.

Sixton
Sixton

Zoveel wensen zoveel modellen werkschoenen vindt u bij de Italiaanse veiligheidsschoenen fabrikant Sixton. Veiligheidsschoenen met een stalen neus, een aluminium neus of een composiet neus. Niets is Sixton te gek en bij ieder model wordt er goed nagedacht wat het beste is voor de drager.

Steel Blue
Steel Blue

Steel Blue - werkschoenen voor pro's. 

Steel Blue werkschoenen heeft een klein maar effectief assortiment werkschoenen voor échte pro's die hoge comfort eisen stellen aan hun veiligheidsschoenen. Bij 123werkschoenen.nl hebben wij het complete assortiment van Steel Blue werkschoenen in onze webwinkel én een kernassortiment in onze fysieke winkel. Met een levertijd van slechts 2 tot 3 werkdagen loopt u snel weer comfortabel én veilig op de bouwplaats! Of kom langs in onze winkel te Purmerend en neem direct uw Steel Blue werkschoenen mee naar huis.